Prins Harry op de kroning van zijn vader.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Harry op de kroning van zijn vader. © EPA

Waarom prins Harry écht zo snel naar huis vertrok: “Archie had er niets mee te maken”

RoyaltyDe gebeden van koning Charles (74) werden verhoord: zijn beide zonen waren aanwezig op de belangrijkste dag uit zijn leven. Voor heel even dan toch. Amper 28 uur was prins Harry (38) in het VK, of hij stond al terug op de luchthaven. Officieel omdat hij zijn zoontje Archie wilde zien op zijn 4de verjaardag. Maar in realiteit lag zijn kroost al lang te slapen toen hij thuiskwam. Waarom weigerde Harry, die toch de moeite nam om speciaal naar Londen te reizen, dan alsnog om te gaan lunchen met zijn familie? “Zijn trots was enorm gekrenkt.”

78 reacties

  • mady Vandeweghe

    12 maanden geleden
    Ik begrijp Harry heel goed, een leven die door andere geregeld werd, een trauma dat hij als kind moet verwerken en nog, Camilla moet haar daar niet mee moeien! Haar ex en andere familieleden gaan voor. Harry is naar de kroning gegaan want als het voorbij is kan hij het niet meer herdoen, het is tenslotte zijn vader maar als er niemand tegen je praat zou ik ook niet aan tafel gaan. Dat hij zoveel gezegd heeft zal waarschijnlijk uit onmacht zijn, misschien later wat spijt, maar begrijp hem!
  • Kenneth Hermans

    12 maanden geleden
    het feit dat ze het een "institution" noemen zegt toch genoeg? Ik heb respect voor Harry. Allemaal 1 grote poppekast. En daar gaan dan nog mensen dagen op voorhand voor langs de kant van de straten longeren..
  • Annelies

    12 maanden geleden
    Ik snap Harry wel, ik zou helemaal niet zijn gegaan. Hoe kan je nou begrip opbrengen, als je vader al 4 jaar weer, dat de zoon van Harry op 6 Mei jarig is!
  • Annita Mathuvis

    12 maanden geleden
    Een raar koningshuis daar , niks liefde , niks familie, alles enkel voor macht . Hopelijk is Harry gelukkig alhoewel die Meghan ook niet de simpelste is 😏
  • Theo Schreurs

    12 maanden geleden
    Ik denk dat Harry dringend opzoek moet gaan voor professionele hulp. Hij moet uit de media blijven anders vindt hij nooit rust. Die Meghan stookt hem natuurlijk ook op ... Harry kan sinds langere tijd zelf geen beslissingen meer maken die goed voor hem zijn. En NEE Diana heeft hier niets mee te maken ... die heeft haar leven zelf zo gevierd als ze zelf wilde. Trouwens is Harry nu werkelijk een zoon van Charles?? Hij lijkt nu werkelijk op niemand in de familie. Gevlucht naar de USA om niets.