AFP
Volledig scherm
© AFP

Carrefour verlaagt prijs van honderdtal producten: “Komende weken meer prijsverlagingen”

Supermarktketen Carrefour verlaagt de prijzen van tot 100 producten in zijn winkels. De supermarktketen belooft in de komende weken bovendien bijkomende afslag.

18 reacties

  • Toon Schouteden

    12 maanden geleden
    De prijsverhogingen voor alle producten kwam door de indexaanpassing van de lonen, de duurdere energiekosten en voor sommige er van de meelprijs. De energiekosten en de meelprijs zijn al verschillende maanden terug op het oorspronkelijk niveau: waarom blijft o.a. het brood dan nog steeds 40% duurder dan 'n half jaar geleden? De koper wordt genaaid en nog niet 'n beetje.
  • Jefke Dams

    12 maanden geleden
    Bloem 30% goedkoper, laat bloem nu net het hoofingredient zijn van brood, waarom kost mijn brood bij de warme bakker dan nog steeds 3€?
  • Johny vanderlinden

    12 maanden geleden
    1 cent verlagen is ook een verlaging voor die grootwinkels, veel tromgeroffel om elders 2 cent erbij te doen, mooie reclame wel.
  • Marinus Verbelen

    12 maanden geleden
    Wat ik mij afvraag is waarom al die buitenlandse supermarktketens zo nodig naar België willen komen? Aangezien er al meer supermarkten per inwoner zijn is de concurrentie groter. Dan heb je nog de hogere lonen en duurdere energie Dan heb je nog eens het taalprobleem wat maakt dat op elke verpakking minstens 2 talen moeten staan wat alweer een extra kost is. Ofwel kunnen ze hun prijzen zo hoog zetten dat ze nog voldoende winst kunnen maken in het kleine België.
  • Eddy Jans

    12 maanden geleden
    Als je vergelijkt met omliggende landen ( waar hier reeds vaak genoeg voorbeelden gegeven zijn) kan de Belgische consument enkel besluiten dat hij jarenlang wordt opgelicht door de Belgische retailhandel.