© BELGA

Rode Duivels leggen nog een oefeninterland vast: Servië komt in november naar Brussel afgezakt

De Rode Duivels hebben nog een bijkomende oefenmatch aan hun kalender toegevoegd. Op woensdag 15 november nemen ze het in het Brusselse Koning Boudewijnstadion op tegen Servië. De aftrap is voorzien om 20.45 uur.

gvdl

De wedstrijd valt vier dagen voor de EK-kwalificatiematch thuis tegen Azerbeidzjan, de laatste wedstrijd van de kwalificatiereeks voor het EK 2024 in Duitsland.

Servië, het nummer 25 van de FIFA-ranking, teert op het talent van aanvallers Dusan Tadic (Ajax) en Aleksandar Mitrovic (ex-Anderlecht, nu Fulham). Het wordt de vijfde ontmoeting tussen beide landen sinds de onafhankelijkheid van Servië in 2006. Van de vorige vier onderlinge duels won België er drie en verloor het er één. De laatste onderlinge confrontatie, tien jaar geleden, op 7 juni 2013 in het kader van de kwalificatie voor het WK 2014 in Brazilië, eindigde op een 2-1 zege voor de Rode Duivels.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.