VTM/BELGA
Volledig scherm
© VTM/BELGA

CEO Sven Jaecques ziet Antwerp ondanks leidersplaats nog niet als titelfavoriet: “Favorieten bestaan enkel op papier”

Nog vier speeldagen knallen en ze hebben in Antwerpen hun volksfeest beet. “Maar op papier zijn Genk en vooral Union meer favoriet dan wij”, predikt Sven Jaecques realisme. De CEO van kersvers leider Antwerp kwam op bezoek voor een exclusief gesprek.

3 reacties

  • jenny charels

    12 maanden geleden
    Antwerp wordt nooit kampioen, want in de volgende 2 matchen halen ze maximum in totaal 1 punt tegen Club Brugge.
  • Viviane De Backer

    12 maanden geleden
    De titel droom kan idd. Maar denk dat clubje tandje bij moet steken. Antwerp al bezig gezien ? En met alle respect Genk en Union. Ik ben een RAFC supporter. 👏
  • Vanhercke Franky

    12 maanden geleden
    Ze zullen vlug ontwaken uit hun titeldroom, clubje zal daar wel voor zorgen!
  1. Opdoffer voor Antwerp: Jean Butez speelt dit seizoen niet meer met breukje in hand en mist bekerfinale
    7

    Opdoffer voor Antwerp: Jean Butez speelt dit seizoen niet meer met breukje in hand en mist bekerfina­le

    Meteen een zware tegenvaller voor Antwerp in de Champions Play-Offs. In de 1-0-nederlaag van zaterdagavond in Anderlecht, heeft Jean Butez een breukje in de hand opgelopen na een duel met een speler van Anderlecht. De doelman onderging gisteren op paaszondag al een kleine operatie bij dokter Vanhees in AZ Monica in Deurne. Maar het verdict is hard: Butez zal dit seizoen niet meer in actie komen en mist de bekerfinale tegen Union. Hij liet dit seizoen alweer twaalf clean sheets optekenen en werd in januari op het Gala van de Gouden Schoen verkozen tot beste doelman. Een kans voor Senne Lammens (21) om zich te bewijzen tussen de palen.
  2. INTERVIEW. Vincent Janssen, klaar om de Great Old weer naar een prijs te stuwen: “Wat is er vetter aan Porto dan aan Antwerp?”
    PREMIUM
    9

    INTERVIEW. Vincent Janssen, klaar om de Great Old weer naar een prijs te stuwen: “Wat is er vetter aan Porto dan aan Antwerp?”

    Nog maar pas sprak Sint-Truiden-trainer Thorsten Fink: “Ik kan genieten van Vincent Janssen. Elke keuze die hij maakt, is de juiste.” Mocht Vincent Janssen (29) ‘den Antwerp’ in de komende weken wéér naar een prijs stuwen, is het dan niet tijd voor een buste aan de fontein op de parking? “Telkens als ik met de bus aankom bij de Bosuil, voel ik die nerveuze spanning.”