“Toen er amper 15 mensen opdaagden, werden we serieus met onze voeten op de grond gezet”: DJ-duo Viktor Verhulst & Kobe Ilsen is klaar voor de zomer

Showbits‘Nu Staan We Hier’, zo heet de eerste single van Viktor Verhulst en Kobe Ilsen. En die titel mag je best letterlijk nemen, want na jarenlang muziek van andere artiesten te draaien, zit er nu eigen werk in hun DJ-sets. “We hopen dat de mensen ons een eerlijke kans geven, want we hebben er echt heel hard aan gewerkt”, vertelt Kobe aan Showbits-reporter Jarne. Ontdek meer in een nieuwe Showbits.

27 reacties

  • Nico schelkens

    11 maanden geleden
    Erg dat je een zaak moet afkraken die langer heeft bestaan dan dat zij achter de dj booth zullen staan. Beter vermeld dat het alle avonden goed draaide, buiten die avond dat zij er waren. Is trouwens niet failliet gegaan maar over gelaten na 22 jaar.Heeft gelukt dat zijn vader voor hem is geboren!!
  • Peter Braeckmans

    12 maanden geleden
    Toffe kerels tot spijt van wie het benijdt. Niemand houd jullie tegen het ook te doen, hé. Knap, Kobe en Viktor, doe zo voort.
  • viviane Devos

    12 maanden geleden
    Echte djs draaien vinyl platen
  • Sonja De Grave

    12 maanden geleden
    Misschien eens werk zoeken dat op werk trekt. Er zijn k knelpuntberoepen genoeg waar ze schreeuwen om volk
  • Inge Smets

    12 maanden geleden
    Eerlijke kans? Dan hadden ze daar niet gestaan. Die plaat is niet om aan te horen en wordt enkel gedraaid vanwege hun bv status en niks anders