Minister van overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen).
Volledig scherm
Minister van overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen). © Photo News

Bpost-medewerkers op kabinet De Sutter keren terug naar bpost: “Zo wil ik hen beschermen”

updateDe twee medewerkers van bpost die gedetacheerd waren op het kabinet van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) keren terug naar het postbedrijf. “Mijn bpost-gedetacheerden keren terug naar bpost omdat hun functioneren door insinuaties in gedrang komt. Dat heb ik samen met hen besloten”, zegt De Sutter. Ondertussen duikt een nieuw dossier op waarin bpost mogelijk een loopje nam met de regel.

93 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    12 maanden geleden
    Nu nog vlug met de moed der wanhoop de schuld op anderen afschuiven , om met wanhoop haar postje te kunnen houden . En een leugen meer of minder , dat zal de prijs niet maken , als ze haar postje maar kan houden tot 2024 waar de afrekening komt voor haar ondergaande partij .
  • nicky vandee

    12 maanden geleden
    Weer iets , is ze wel bekwaam, heb niet direct de indruk
  • Karel Van Beeck

    12 maanden geleden
    Terwijl iemand aan de beurt is met spreken zit de rest op zijn gsm of laptop te tokkelen. Hoog tijd om dat te verbieden. Waarom zitten ze daar eigenlijk?
  • Martin Meuris

    12 maanden geleden
    Die weet niet meer van welk hout pijlen maken. Stop er maar mee.
  • jan geens

    12 maanden geleden
    Ze wil de medewerkers beschermen ... vooral zichzelf denk ik ...
  1. Twee jaar na dood van baby in crèche ’t Sloeberhuisje wil parket vader van uitbaatster voor assisen wegens doodslag

    Twee jaar na dood van baby in crèche ’t Sloeber­huis­je wil parket vader van uitbaat­ster voor assisen wegens doodslag

    Het parket wil Roxan V., de vader van de uitbaatster van kinderdagverblijf ‘t Sloeberhuisje in Gent, vervolgen voor doodslag op een zes maanden oude baby. De man schudde het meisje in februari 2022 zo hard door elkaar dat ze nadien in het ziekenhuis overleed aan een hersentrauma. En dat deed hij volgens de speurders met de intentie om te doden. Maar volgens Kris Vincke, de advocaat van V., was dat niet het geval: “Voor ons is het duidelijk dat de man nooit de bedoeling had om de baby te doden.”
    Gent
  2. EXCLUSIEF. Bé De Meyer (60) praat voor het eerst sinds ex Eddy Snelders van voyeurisme wordt beticht: “Hoe kan het dat ik nooit iets zag? Ik lig daar wakker van”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Bé De Meyer (60) praat voor het eerst sinds ex Eddy Snelders van voyeurisme wordt beticht: “Hoe kan het dat ik nooit iets zag? Ik lig daar wakker van”

    “Het is net een beerput die open is gegaan”, zegt Bé De Meyer (60), die 16 jaar lief en leed deelde met de in opspraak gekomen Eddy Snelders (65). Deze week kreeg ze een zoveelste slag in haar gezicht. Via de media vernam ze dat hij al op zijn achttiende veroordeeld werd wegens openbare zedenschennis. “Zo pijnlijk”, zegt ze. Want ook dat wist ze niet. Net zoals ze nooit heeft geweten dat Snelders jarenlang hun gezin, familie en vrienden stiekem filmde op het toilet of in de douche. “Het is precies alsof ik iemand anders heb gekend.”