Oligarch haalt hard uit in video: “Waar is onze toekomst naartoe? Dit is geen speciale militaire operatie, dit is een gruwelijke oorlog”

Nu de Russische economie sputtert, beginnen ondernemers in Rusland te beseffen dat de zaken helemaal niet volgens plan verlopen. Een bekende Russische zakenman en entertainer heeft een buitengewoon openhartige video gepubliceerd waarin hij klaagt dat het wel heel erg misgaat met Poetins ‘speciale operatie’ in Oekraïne. Ondertussen heeft ook de Wagner-baas weer van zich laten horen in een opmerkelijk filmpje. Hij claimt dat de “soldaten van het Russische leger op de vlucht slaan” in Bachmoet.

58 reacties

  • Joseph swaenen

    12 maanden geleden
    In dit artikel wordt gezegt dat volgens Kovalef een hervorming door poetin nodig is. Dit individu schijn nog altijd niet te snappen dat zij de agressor zijn en dat de huidige generatie hen nog lang zal zien als een samenraapsel van dieven, leugenaars, moordenaars en bandieten enkel goed om opgeruimd te worden. Maar ja daar moet je een klein beetje verstand voor hebben.
  • Tim Michiels

    12 maanden geleden
    Alleen een revolutie kan Rusland redden... het volk moet met de miljoenen op straat komen en alle ex KGB-ers en huidige machthebbers verwijderen. Zolang dit niet gebeurd zal Rusland nooit veranderen en een handje vol corrupte miljardairs blijft de koers bepalen...
  • Peter John Vermeersch

    12 maanden geleden
    Er is nog niks veranderd in de oorlog..landen binnenvallen Uitmoorden doden Mensen die meer glorie willen zien Mensen die daaruit geld putten...
  • nicky vandee

    12 maanden geleden
    En zo blijven ze bezig
  • Bart Timperman

    12 maanden geleden
    Kovalev zijn oproep aan Poetin is wel wat zinloos als Poetin zelf de grootste verantwoordelijke is voor deze afgang. Als oorlogsmisdadiger heeft deze ook geen toekomst meer. Alleen een volledige hervorming van het Kremlin zelf kan het land nog redden maar die zitten zo vastgeroest dat er al een volksopstand nodig is en daarvoor zal Rusland eerst failliet moeten gaan. Met zijn "speciale operatie" heeft Poetin zijn eigen ondergang en dat van Rusland begonnen.