Evenepoel geïsoleerd tussen het collectief van Ineos Grenadiers.
Volledig scherm
PREMIUM
Evenepoel geïsoleerd tussen het collectief van Ineos Grenadiers. © Getty Images

“Remco nog in het roze flikken, was leuk geweest”: Ineos Grenadiers isoleert Evenepoel op slotklim en toont hem wie sterkste collectief heeft

Remco Evenepoel wou in de vierde rit de roze leiderstrui én witte trui van beste jongere in deze Giro verliezen. Opdracht volbracht. Perfecte dag, maar op de slotklim was Evenepoel geïsoleerd, terwijl Ineos Grenadiers nog vijf pionnen telde. Een statement van de Britten na een uitspraak van Evenepoel of de kiem van een probleem dat zich in de slotweek zal stellen?

8 reacties

  • Jonah Kemps

    12 maanden geleden
    Maakt niet uit ze gingen evenepoel hier nooit lossen dus van mij mochten ze ook allemaal lossen. Ii denk terug aan een rit in 2005 waarin armstrong vroeg geïsoleerd zat maar rustig kon profiteren van andere renners en ploegen. Een dag later ranselde zijn ploeg dan alles uit elkaar op Courchevel. Dit zegt dus niks.
  • Eddy Beernaert

    12 maanden geleden
    @Marcel Leemans: voor zover ik weet was Mauri er nog niet klaar voor na zijn knieoperatie eind maart (pre-patellar friction syndrome)! Daar is minstens 6 weken revalidatie voor nodig ... Dus: daar kan je geen GIRO mee gaan rijden ... Pech want dat ware inderdaad een valabele kandidaat geweest om Remco bij te staan!
  • Marcel Leemans

    12 maanden geleden
    Was Mauri Van Sevenant maar in zijn team. Maar die is er nooit bij.Noch in Spanje, noch in andere rittenkoersen.
  • Sam Bedfort

    12 maanden geleden
    Bergop zijn het toch de kopmannen meestal, dus geen paniek.
  • Marinus van Driel

    12 maanden geleden
    Die hele ploeg Grenadiers kunnen nooit volgen als Remco vertrekt.