Vinicius en De Bruyne scoorden met een heerlijke knal.
Volledig scherm
Vinicius en De Bruyne scoorden met een heerlijke knal. © ANP / EPA / REUTERS

KIJK. Om het hardst: Vinicius en De Bruyne doen Madrid daveren met geweldige pegels

Lanceerbasis Bernabéu. De doelpunten in Real Madrid-Manchester City waren van bijzonder fraaie en vooral keiharde makelij. Zowel het openingsdoelpunt van Vinicius als de gelijkmaker van Kevin De Bruyne was een fantastisch afstandsschot. Bekijk de geweldige goals in de video’s op deze pagina.

2 reacties

  • ETIENNE LOGIST

    12 maanden geleden
    Een tiental jaar geleden kreeg je de snelheid van het schot onmiddellijk na de fase te zien. Waarom gebeurt dit niet meer?
  • Stefaan van reeth

    12 maanden geleden
    2 prachtige spelers
  1. “Zélfs als ze niet geweldig voetballen, gebeurt er altijd iets moois”: het succesverhaal van PSV, niet af te stoppen in Nederland én Europa
    PREMIUM
    2

    “Zélfs als ze niet geweldig voetballen, gebeurt er altijd iets moois”: het succesver­haal van PSV, niet af te stoppen in Nederland én Europa

    In Eindhoven is er eentje op recordkoers. PSV won dit seizoen al vijftien keer op rij in de competitie, da’s twee zeges verwijderd van het clubrecord. Inmiddels plaatste het zich voor de achtste finale in de Champions League. HLN trok vorige week naar de wedstrijd PSV-Heerenveen, naar the place to be, om de hype in het Nederlandse voetbal te beleven. Over de vijfsecondenregel, Ruud Gullit en het adagium van Cruijff. “En dan is er natuurlijk Noa Lang…”
  2. Guardiola drukt liever op de pauzeknop: hoe het instinct van De Bruyne en Doku hun coach kopzorgen bezorgt
    PREMIUM

    Guardiola drukt liever op de pauzeknop: hoe het instinct van De Bruyne en Doku hun coach kopzorgen bezorgt

    Mocht hij zijn spelers met een afstandsbediening kunnen controleren, dan drukte Pep Guardiola ongetwijfeld meermaals per match op de pauzeknop. Ook in een kwartfinale van de Champions League tegen Real Madrid. Een aantal van zijn spelers, waaronder ook twee Rode Duivels, voldoen niet helemaal aan zijn ideaalbeeld, maar in dienst van het genie sluit een topcoach compromissen. Ontdek hier waarom Guardiola Kevin De Bruyne geen man vindt voor verzorgd voetbal en waarom zijn voetbalvisie eigenlijk wringt met de instincten van Jérémy Doku.