Man in levensgevaar na gevecht om parkeerplaats

De feiten gebeurden in de Van Gulickstraat.© Google maps

In de Van Gulickstraat in Brussel is zaterdag een man in mekaar geslagen na een ruzie om een parkeerplaats. Het was een buurman die zich boos maakte omdat het slachtoffer met zijn auto op die plek wilde gaan staan. De buur is na de feiten spoorloos verdwenen.

cds, jvh

De feiten speelden zich zaterdagavond rond 20.50 uur af in de Brusselse deelgemeente Laken. Een man van 41 wou zijn auto parkeren in de straat. Een buurtbewoner had daar om een onbekende reden een probleem mee, stapte naar buiten, en gaf de chauffeur enkele rake klappen. Een getuige zag alles gebeuren en verwittigde de politie. De chauffeur werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis, maar volgens het Brussels parket verkeert de man niet langer in levensgevaar. Het parket bevestigde de feiten, maar wil niet meer commentaar kwijt.

De verdachte buurtbewoner zou – volgens onze informatie – na de feiten weggevlucht zijn. Hij zou ervandoor zijn met zijn eigen auto, een Volkswagen, en is sindsdien spoorloos. Hij wordt opgespoord, zo vernamen we nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen