Carlos Cuesta.© Dick Demey

Cuesta blijft vraagteken, jonge fans zingen voor jarige El Khannouss

Het blijft afwachten of KRC Genk-verdediger Carlos Cuesta fit geraakt voor de clash van zondag (18.30 uur) tegen Union. De Colombiaan werkte woensdag alvast de volledige training af, later deze week zal duidelijk worden of hij inzetbaar is in het Dudenpark.

Tom Mas

Cuesta staat al iets meer dan een maand aan de kant met een enkelblessure, die hij op 9 april opliep op het veld van Standard. Vorige week hervatte de centrale verdediger de groepstraining, maar gaf hij aan toch nog hinder te ondervinden. Omdat de Colombiaanse international een belangrijke figuur is in de kleedkamer selecteerde Wouter Vrancken hem vorig weekend wel voor de wedstrijd tegen Antwerp, maar vooraf was al duidelijk dat Cuesta niet zou spelen. Het blijft afwachten hoe de blessure deze week evolueert en of Cuesta zondag inzetbaar zal zijn tegen Union.

Voor de rest was er alleen maar goed nieuws voor Vrancken. De Genkse coach verwelkomde al zijn spelers op training. Een speciaal moment was er voor Bilal El Khannouss. De Marokkaanse middenvelder vierde woensdag zijn negentiende verjaardag en werd daarom toegezongen door enkele jonge supporters.

Aangeboden door onze partners