Nog twee maand en dan opent samen met het Knokse vijfsterrenhotel La Réserve ook de nieuwe kustbrasserie van driesterrenchef Peter Goossens: La Rigue.
Volledig scherm
PREMIUM
Nog twee maand en dan opent samen met het Knokse vijfsterrenhotel La Réserve ook de nieuwe kustbrasserie van driesterrenchef Peter Goossens: La Rigue. © Benny Proot / Benny Proot

EXCLUSIEF. "Mijn vrouw gaat in de zomer zelfs zonder mij op reis": op bezoek bij Peter Goossens in zijn nieuwe brasserie in Knokke

Het kind heeft een naam gekregen: de nieuwe brasserie van Peter Goossens (59) in het gerenoveerde Knokse luxehotel La Réserve zal La Rigue heten. Goossens gaat voor absolute topkwaliteit en wil de beste garnaalkroketten van de kust en ver daarbuiten serveren: “Ik zit al aan mijn 18de proefrecept.” Wij gingen op exclusief bezoek en lieten ons rondleiden in de nieuwe zaak.

25 reacties

  • Marie Rose Van der Haeghen

    9 maanden geleden
    Nergens prijzen te bespeuren van de gerechten , zelfs niet op hun officiële website . Wees maar gerust dat je een gepeperde rekening zult krijgen !
  • ronald Ceulemans

    12 maanden geleden
    Top uiteraard, succes
  • Carl Woody Blomme

    12 maanden geleden
    Dit is alleen maar een meerwaarde voor Knokke , ik wens " La Rigue " alle succes toe !
  • Johnny Vlaeminck

    12 maanden geleden
    Top zeker lekker eten
  • Serge Aernoudt

    12 maanden geleden
    Ik zou toch eerder at rustiger gaan leven en op die leeftijd geen zo'n zware investeringen meer doen. Maar goed, iedereen zijn keuze en succes met de nieuwe zaak.