Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bondsdokter Van der Mieren: “Impact schaafwonden níet onderschatten, maar Remco is een taaie”

Zeg niet ‘het zijn máár schaafwonden’. Kris Van der Mieren ziet het uiteindelijk goedkomen voor pechvogel Remco Evenepoel, maar kent als geen ander de impact van een pijnlijke schuiver: “Zowel op fysiek, hormonaal als mentaal vlak zijn er consequenties”, weet de bondsdokter.

16 reacties

  • Luc Callens

    1 jaar geleden
    Sorry,maar met deze ploeg kan hij geen ronde van Frankrijk winnen. Zie rit van eergisteren!!
  • Jean pierre Engelbrecht

    1 jaar geleden
    Hoop dat Remco niet teveel hinder ondervindt van zijn schaafwonden en dat hij vlug geneest. We mogen trots zijn in België met renners zoals Wout en Remco.
  • Avril Pencée

    1 jaar geleden
    Dit en de gevolgen de komende dagen en zondag voor de tijdrit plus ne Van Wilder en Vervaeke die niet mee konden eergisteren op de eerste bergen, 't gaat niks worden de Giro dit jaar.
  • Lore Janssen

    1 jaar geleden
    Het zijn maar wat schaafwonden. Roglic valt om de drie dagen en heeft al Vuelta's gewonnen met veel meer kwetsuren als dit. Met alle tijdritkilometers in het verschiet is Remco nog steeds torenhoog favoriet. Maar wel voor u kijken!
  • marc decherf

    1 jaar geleden
    Waarom maken ze geen kledij waardoor er geen schaafwonden meer kunnen ontstaan? En als hij in de giro d'italia moet stoppen kan hij nog altijd de tour de france 2023 rijden.