Generation WOW haalt op maandag 12 juni 2023 tijdens de Create & Elevate conference voor de allereerste keer wereldberoemde ondernemer en beauty gigant, Bobbi Brown, op een Belgisch podium

Als on- en offline community voor vrouwen in business, legt Generation WOW dit jaar de nadruk op creatie en groei met hun Create & Elevate Conference.

Generation WOW is een on- en offline community voor vrouwen in business met een focus op sterke content en veel contentement. Opgericht in 2020 door Barbara De Beir en Angelique Foré is het uitgegroeid tot een community voor ambitieuze vrouwen die graag hun ervaringen en netwerk willen delen over generaties heen. 

Tijdens hun WOW events organiseren ze full-day conferenties met een sterk inhoudelijk programma vol keynotes, interviews, panelgesprekken en fijne real life experiences. Het is hun missie om vrouwen samen te brengen en te inspireren, want vrouwen die samenkomen en de handen in elkaar slaan, kan alleen maar voor een WOW-gevoel zorgen.  

CREATE & ELEVATE CONFERENCE

In 2022 organiseerde Generation WOW hun allereerste Business Conference for Women. Deze eerste editie, met als thema Empower your Network bracht maar liefst 900 vrouwen samen in het Kursaal in Oostende, voor een sprankelende dag waar verschillende experten hun visie deelden over de kracht van hun netwerk. 

Dit jaar, op maandag 12 juni, organiseren ze de tweede editie van hun populaire conferentie. Met het thema Create & Elevate wil Generation WOW dat iedere vrouw beseft dat ze intrinsiek creatief is. Ze creëert niet alleen een business of carrière, maar zoekt ook dagelijks creatieve oplossingen voor wat er op haar pad komt. Elevate gaat dan weer over vernieuwen, iets in beweging brengen, anders denken. Iets naar een hoger niveau brengen, zowel in je job als in je persoonlijke leven. Dat vraagt veerkracht en de juiste mindset en met dat gaat Generation WOW die dag aan de slag.

WOW SPREKERS ON STAGE

Ook dit jaar komen er heel wat nationale en internationale talenten aan het woord, om te spreken over wat Create & Elevate voor hen betekent en hoe zij dat stapje verder gaan in alles wat ze doen. Bobbi Brown, de wereldberoemde beauty gigant, auteur en serie-ondernemer, is de headliner en komt voor de eerste keer op een Belgisch podium haar ongelooflijk ondernemersverhaal vertellen. Ze neemt ons mee in een gesprek over hoe ze vrouwen kan inspireren en hen via hun schoonheid naar the next level brengt.

Ook andere sprekers, waaronder voormalig topsporter Elodie Ouedraogo, auteur en kunstenaar Saskia De Coster, Njam! chef en auteur Steffi Vertriest en nog veel meer gaan ervoor zorgen dat de “Create & Elevate Conference” het event van het jaar wordt!

WHAT’S INCLUDED IN YOUR TICKET?

Generation WOW verwelkomt jou graag op de ‘Create & Elevate’ Conference op maandag 12 juni 2023 in het Kursaal Oostende. Verwacht je aan een verfrissend, full day event van 08:00 tot 18:00 met leuke lifestyle experiences, een sterke line-up en tussendoor fijne netwerkmomenten.

Met jouw ticket krijg je niet enkel toegang tot het event, maar krijg je ook een Generation WOW goodiebag vol verrassingen, een Generation WOW x Collectors Club pet, ten voordele van Kick Cancer, een Uniqlo Wireless Bra wanneer je een oude beha komt inruilen, 15% korting in Thermae Palace Oostende met de code ‘Generation WOW’ en natuurlijk food & drinks doorheen de volledige dag.

Tickets en meer info vind je terug op de website van Generation WOW.

Meer