WireImage
Volledig scherm
© WireImage

“Ze drinkt non-stop cafeïne”: opnieuw grote zorgen om Britney Spears

CelebritiesFans maken zich opnieuw grote zorgen om Britney Spears (41). Volgens bronnen is de Amerikaanse zangeres zwaar verslaafd aan cafeïne en energiedrankjes zoals Red Bull. “Soms is ze tot wel drie dagen aan elkaar wakker”, klinkt het in een rapport.

  1. “Die tepel was er te veel aan”: deze ‘controversiële’ foto van Take That mocht 20 jaar lang het daglicht niet zien
    Celebrities

    “Die tepel was er te veel aan”: deze ‘controver­siële’ foto van Take That mocht 20 jaar lang het daglicht niet zien

    Take That liet in de jaren 90 menig vrouwenharten sneller kloppen - maar niet overal ter wereld. Zo bleef hun succes in Amerika uit. Al hebben ze wel alles in de strijd gegooid in de Verenigde Staten: een fotoshoot op het strand van Miami moest het Amerikaanse publiek verliefd doen worden op Robbie Williams, Gary Barlow en co, maar een bepaald lichaamsdeel gooide roet in het eten. Dat vertelt fotografe Janet Macoska, die de foto’s nu deelt, aan ‘Mirror’.
  2. KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduitreiking: “Dit is gerechtvaardigd”
    CELEBRITIES

    KIJK. Katy Perry deelt intieme informatie tijdens emotioneel moment op awarduit­rei­king: “Dit is gerecht­vaar­digd”

    Katy Perry mocht in Los Angeles de Champion of Children Award in ontvangst nemen. De Amerikaanse zangeres zet haar schouders onder haar Firework Foundation. Daarmee wil ze kinderen uit kansarme gemeenschappen laten kennismaken met kunst. Perry was zichtbaar ontroerd en maakte daar meteen een grapje over. “Ik sta op het punt ongesteld te worden. Dus de helft hiervan is gerechtvaardigd, maar de andere helft niet.” Op sociale media schreef ze achteraf dan ook dat het haar “weengezicht” zeker en vast waard was.