Pierre-Yves Dermagne (PS) en Petra De Sutter (Groen)
Volledig scherm
Pierre-Yves Dermagne (PS) en Petra De Sutter (Groen) © BELGA / BELGA

Na beschuldigende vinger De Sutter (Groen) ziet Dermagne (PS) geen graten in vergaderingen met Bpost: “Perfect normaal”

“Ik vind dat niet normaal. Ik stel me daar net als u vragen bij.” Met die twee zinnetjes schoof minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) dinsdag de problematiek rond Bpost door naar collega-minister Pierre-Yves Dermagne (PS). De Franstalige socialist moest donderdag uitleggen in de Kamer waarom er een vergadering was tussen hem, zijn partijvoorzitter en de top van Bpost, nota bene in de kantoren van het pakjesbedrijf.

16 reacties

  • frans Venloo

    12 maanden geleden
    Gaan wat plaatsjes versieren nu de groenen sjoemelaars moeten toch zwijgen. Belgie op zijn best alle politiekers zijn dezelfde spijtig genoeg en wie tegenwringt vliegt eruit Hoelang gaat dat nog blijven duren
  • Ilse Verlinden

    12 maanden geleden
    Ik maak mij eigenlijk geen zorgen, PS zorgt uiteindelijk zelf wel voor de opsplitsing van België.
  • Dirk Theys

    12 maanden geleden
    Hoe kan Decroo zolang alles wat krom/PS is rechtpraten? Voor de post van Premier? Is dat het doel van Open (maar in 2024 gesloten) VLD?
  • Kristine Delacourt

    12 maanden geleden
    De corrupte PS doet uiteindelijk haar goesting. We zijn onnozelaars door steeds op dezelfde partijen te stemmen die aan het handje lopen van Magnette.
  • Pieter Janssens

    12 maanden geleden
    Na een media lek gaan ze het tijd vinden om iets te veranderen, maar dan is er geen opvolging en alles blijft zoals het was. Alleen wordt er opnieuw een experten groepje financieel beter van.