Vincent Mannaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Mannaert. © Photo News

Mannaert moet met gehalveerd transferbudget op zoek naar onder meer opvolger voor Hans Vanaken

De sportief mindere prestaties bij Club Brugge eisen dan toch hun tol. CEO Vincent Mannaert moet deze zomer op pad met een gehalveerd transferbudget. Een groot verschil met de voorbije jaren dus, toen de bomen met 50 miljoen euro aan uitgaven nog tot in de hemel groeiden. Opvallend: ondanks die beperkte slagkracht moet Mannaert onder meer op zoek naar een opvolger voor Hans Vanaken.

43 reacties

  • Marinus van Driel

    11 maanden geleden
    Die spreken van 35 - 50 miljoen alsof het kleingeld is. Dat is het transfer budget van pakweg de laagste 7 of 8 ploegen samen. Hopelijk blijven ze verschillende jaren verstoken van Champions League deelneming en moeten ze leren werken zoals pakweg Sint Truiden of KV Mechelen. Daar horen ze, samen met Anderlecht beter thuis.
  • Philippe Vanbelleghem

    12 maanden geleden
    Mannaert moest al lang buiten liggen.
  • dirk claeys

    12 maanden geleden
    hij moest er al twee jaar geweest zijn , die opvolger?
  • Isabelle Van den Abeele

    12 maanden geleden
    Voor een vervanger te zoeken voor Vanaken zal het wel geen probleem zijn , op wa niveau hij nu speelt zijn er in de huidige competitie tien in een dozijn.
  • ronald de weze

    12 maanden geleden
    Ik vindt het wel straf . Ze hebben nog nooit zoveel inkomsten gehad . Zie kampioenenbal en dan beweren ze dat ze minder kunnen uitgeven , wat moeten de andere ploegen dan zeggen . Ze moeten geen namen halen maar jongens die kunnen voetballen !!