Vooruit-voorzitter Conner Rousseau.
Volledig scherm
PREMIUM
Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. © BELGA

ANALYSE. Forse voorstellen van Conner Rousseau over migratie. Of dat lijken ze toch

Nieuwkomers moeten het met minder financiële hulp doen. En wie weigert te integreren, verliest alle steun. Na jaren van vage standpunten schenken de socialisten klare wijn over hoe ze migratie en integratie willen aanpakken. Het resultaat lijkt toch vooral oude wijn in nieuwe zakken, maar het smaakt mogelijk net goed genoeg zodat Vooruit toch wat kiezers van Vlaams Belang kan afsnoepen.

80 reacties

  • luc dierick

    12 maanden geleden
    Transparantie is de motor van de democratie
  • Hubert Vanmechelen

    12 maanden geleden
    Bij deze wordt nogmaals bewezen dat je niet in een regering moet zitten om op het beleid te wegen. Als je punten sterk staan en er voldoende mensen je denken volgen zullen bestuursgeile partijen standpunten overnemen. Anders regeren ze zich kapot. Je kan veel zeggen over de beste stuurlui staan aan wal maar in de politiek lijkt het wel zo te zijn, als je de peilingen ziet. OEPS! 🤭 Het cordon sanitaire is echt geen nadeel voor het VB maar eerder een voordeel. Het voorkomt de afrekening.
  • Van Vandeplas

    12 maanden geleden
    Plots forse taal maar wat heeft hij in Godsnaam de voorbije 4 jaar dan gedaan met Vivaldi? ??
  • Ronny Dekimpe

    12 maanden geleden
    Allemaal goed en wel Conner, maar wat ga je doen met Magnette? Opnieuw een wit konijn voor ons toveren die ook vroeger geen al te goede reputatie had.
  • didier beurkens

    12 maanden geleden
    Een rookgordijn om de VB kiezers weeral eens op te lichten. Eerst moeten ze in een cordon en nu willen ze de stemmers...