Pommelien Thijs zoals je haar nog nooit zag in ‘Knokke Off’: “Als je je goed voelt bij je tegenspeler, is veel zo eng niet”

ShowbitsZe is al even 22, maar nu is Pommelien Thijs ook op het scherm volwassen. In de jongerenreeks ‘Knokke Off’ gooit de voormalige ‘#LikeMe’-ster de laatste restjes jeugdbrand van zich af voor een nietsverhullende eerste hoofdrol. “Ik ben ouder nu en ik werk graag mee aan reeksen die ik zelf zou willen zien.” Ontdek meer in een nieuwe Showbits

3 reacties

  • patrick de bock

    11 maanden geleden
    Een toptalent. Steengoeie zangeres EN actrice. Nogal wat anders dan overroepen niemendalletje camille….
  • Rafaël driesen

    12 maanden geleden
    Succes, tis je gegund
  • Jan Van Parys

    12 maanden geleden
    Prachtige meid
  1. KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”
    Play
    celebrities

    KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”

    Actrice Halle Berry (57) pleit aan het Capitool in Washington D.C. voor een wetgeving die meer onderzoek en onderwijs zou mogelijk maken rond menopauze. Ze sluit zich zo aan bij een groep vrouwelijke senatoren. Berry schreeuwde het uit tijdens haar eigen pleidooi: “Ik zit in de menopauze!” Volgens haar is het een woord dat haar eigen dokter niet eens durft uit te spreken. “Maar het mag niet gestigmatiseerd worden en er mag geen schaamte zijn over de menopauze”, vertelt ze. “We moeten praten over dit heel normaal deel van ons leven.”
  2. ‘Nonkels’-acteurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”
    PREMIUM
    TV
    7

    ‘Non­kels’-ac­teurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”

    De knetterende chemie die u op het scherm ziet tussen ‘Nonkels’-acteurs Blaise Afonso (30) en Assa Sylla (27) is er ook in het dagelijkse leven. Vier jaar geleden leerden de twee elkaar kennen op een filmset en intussen zijn de tortelduiven getrouwd en de ouders van een pasgeboren baby. In dit interview vertellen Blaise en Assa hoe het is om als koppel samen te werken en staan ze stil bij het racisme dat ‘Nonkels’ tackelt. “In Italië werd ik tegengehouden op de luchthaven. ‘Je moet betalen of je mag het land niet binnen', kreeg ik te horen.”