Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze huisanalist Marc Degryse over het afscheid van Axel Witsel als Rode Duivel: “Klasse dat hij inziet dat het nu aan de jeugd is”

Axel Witsel stopt op zijn 34ste als Rode Duivel. Na Eden Hazard, Alderweireld en Mignolet is de middenvelder van Atlético de vierde speler van de ‘Gouden Generatie’ die kapt met de nationale ploeg. Nieuws dat onze huisanalist Marc Degryse niet echt verrast. En die met lof zwaait voor wat Witsel betekend heeft voor de Duivels. “Je kan niet anders dan respect hebben voor het parcours dat hij heeft afgelegd. Chapeau.”

21 reacties

  • Benny Buyst

    12 maanden geleden
    En nu Vertongen,hij was te licht voor Benfica,terwijl Witsel basis speler is bij Atletico.
  • Frank Bolle

    12 maanden geleden
    Niemand haalde ooit meer het maximum uit zijn carriere dan hij . Nooit maar dan ook nooit zag je hem een splijtende pass geven of het spel versnellen. Pasje breed, pasje terug, 10 jaar lang de Rode Duivels vertraagd en alle kansen op de eindzege ontnomen. En dat terwijl er kleppers als Dembele en Naingolan beschikbaar waren, il faut le faire Proficiat ! Het was een Waal, dat helpt natuurlijk, kijk maar naar die andere Waal die het maximum uit zijn carriere haalde, die postbode uit Virton...
  • Anthony Peeters

    12 maanden geleden
    Gemakkelijk als de bondscoach je niet meer oproept zeggen dat je niet meer wil! Hij was handig in bepaalde matchen als ze echt moesten verdedigen maar ik zie toch liever een Tielemans Onana die spelen vooruit!
  • Ronny Laporte

    12 maanden geleden
    Geen slechte speler maar klasse dat hij het inziet voor de jeugd, neenee de eer aan zichzelf houden zeker.
  • Peeters Francis

    12 maanden geleden
    De rode duivels van de laatste 10 jaar zijn gebuisd, ze hebben niets gewonnen, de gouden generatie waren ze niet.