VTM Nieuws / Instagram
Volledig scherm
© VTM Nieuws / Instagram

KIJK. Lefevere reageert op commotie rond helikoptervlucht Evenepoel: “Iedereen heeft mogelijkheid gekregen om helikopter te gebruiken”

“Perfecte dag” voor Remco Evenepoel, gisteren in de Giro. Onze landgenoot kwam op geen enkel moment in de problemen in de bergetappe naar Gran Sasso én verloor na de etappe geen onnodige tijd door met de helikopter naar het hotel te vliegen. Opvallend: de Internationale Wielerunie UCI wijst Evenepoel en co erop dat de vlucht ingaat tegen hun principes van fair play. Patrick Lefevere reageert op de heisa: “Ploegen met 20 miljoen euro meer budget, is dat dan fair play?”

116 reacties

  • Jean West

    12 maanden geleden
    Betalen om een stad in te mogen als je wagen niet voldoet. Grote evenementen op één jaar meer vervuilend dan de burger op 5 jaar.
  • Kim Jaspers

    12 maanden geleden
    Wat een afgunst hier bij sommigen.. wees blij met een toptalent als Remco ipv hem steeds af te zeiken .. beschamend.
  • noel Sanders

    12 maanden geleden
    BIOLOGISCHE VOETAFDRUK: hoeveel heli's vliegen rond in de Giro, moto's, en auto's met VIP's, etc. etc. en dan al die supporters die te voet komen.
  • Jef Boerkens

    12 maanden geleden
    Geniet eens van een belg in een grote ronde in plaats van constant dat vergrootglas te gebruiken
  • Rik Bogaert

    12 maanden geleden
    Ge had hem beter te voet laten gaan Lefevere! Ge ziet nu tot wat het geleid heeft vandaag. Leg er nog wat meer eieren onder. Het word nooit iets!