REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ondanks coronavirus zette Remco Evenepoel tijdrit naar zijn hand: dubbelslag geldt als laatste wapenfeit van zijn Giro

Remco Evenepoel heeft de Giro inmiddels moeten verlaten door een positieve coronatest. Ondanks dat het virus in zijn lichaam zat, won onze landgenoot nipt de tweede tijdrit en veroverde hij zo opnieuw de roze trui. Al waren de verschillen tussen de favorieten heel erg beperkt na 35 kilometer tegen de klok. Evenepoel, Thomas, Geoghegan Hart en Roglic finishten binnen de 17 seconden van elkaar.

41 reacties

  • Joke Kay

    12 maanden geleden
    zelfs al was het een tiende van een seconde voorsprong ... je hebt gewonnen en dat is wat telt. Proficiat!!
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    12 maanden geleden
    Il Fenómeno doet het weer: klopt Tourwinnaar, Girowinnaar en 3voudig Vuelta-winnaar.Een prestatie om U tegen te zeggen na zware val donderdag.Nu kan hij het de komende dagen rustig aan doen.Remco gaat weer crescendo!
  • Rogé Brouwers

    12 maanden geleden
    Top.Ernstige kanshebber op eindoverwinning.Op die leeftijd.Chapeau
  • Bertrand Vandemeulebroucke

    12 maanden geleden
    Het is alsof er maar 2 renners meerijden in de Giro, Evenepoel en Roglic, de anderen rijden blijkbaar maar mee om de hoop te vullen ? Het zou eens kunnen anders uitdraaien, Er zijn nog 6 kandidaten die kunnen winnen die binnen een goede minuut staan.
  • Robert Geysels

    12 maanden geleden
    Wat een kritiek toch altijd op een jonge man die op 2 jaar een palmares kan voorleggen waar bijna alle profrenners voor zouden willen tekenen na een carrière van 15 jaar .