Oekraïense beer met ochtendhumeur gaat viraal op TikTok

We hebben allemaal wel eens last van een ochtendhumeur. Haren in de war, ogen op halfzeven, … En ook in het dierenrijk komt het wel eens voor. Chada, een witte berin die verblijft in het Oekraïense ‘White Rock’-berenreservaat, had het deze week moeilijk met opstaan. Het reservaat deelde er beelden van op TikTok en die zijn viraal gegaan. De video heeft intussen al meer dan 22 miljoen views en 1,7 miljoen likes.

ls

Het zijn herkenbare beelden voor wie al eens een zware nacht achter de rug heeft. Kleine ogen, een warrige coupe en een gezicht dat schreeuwt: “Laat me met rust”. Ook Chada heeft al eens moeite met opstaan. De zeldzame Himalayabeer is er deze week zelfs viraal mee gegaan op TikTok.

Dat het om een moeilijke ochtend gaat, is wel duidelijk. Op andere dagen ziet de 24-jarige berin er een pak frisser uit, dan loopt ze rond met een prachtige witte vacht en een bijzondere, levendige blik in haar ogen. Een ochtendhumeur, het overkomt de besten onder ons.

@whiterockbearsanctuary Це я починаю робочий тиждень. Доброго #ранку. Ми всі трохи Чада з понеділка This is me starting the work #week. Good morning. We're all like Chada on Monday #mondaymotivation #понеділок #кудипітикиїв ♬ оригинальный звук - Whiterockbearsanctuary

Zwaar parcours

Chada woont sinds 2019 in het White Rock-reservaat nadat ze jarenlang als circusbeer slecht behandeld en achtergelaten werd. Daardoor ziet ze slecht en heeft ze geen tanden meer. Maar ondanks haar verleden zeggen haar verzorgers dat ze een speelse, gelukkige beer is, met een zachtaardig karakter. Daarmee is ze ook een van de sterren van het reservaat, waar ze ten volle van haar oude dag geniet, door veel dutjes te doen.

Chada op een betere dag© White Rock Bear Shelter

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER