Josje Huisman
Volledig scherm
Josje Huisman © Tessa Kraan

Ex-K3'tje Josje Huisman is zwanger van tweede kindje

ShowbizzJosje Huisman (37) is opnieuws zwanger. Dat nieuws maakte het voormalige K3'tje bekend op Instagram. Voor Josje is het haar tweede kindje, haar eerste met haar huidige vriend.

  1. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    Play
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?
  2. Josje Huisman lanceert haar eigen hoedenmerk. “Mensen die een hoed dragen, boeien mij meteen”

    Josje Huisman lanceert haar eigen hoedenmerk. “Mensen die een hoed dragen, boeien mij meteen”

    Heel vroeger - denk begin vorige eeuw – hoorde er een hoed bij elke outfit. Die tijden komen hoogstwaarschijnlijk nooit meer terug, maar het valt op dat hoofddeksels nu een gestage comeback maken. Ex K3'tje Josje Huisman (36) ziet het graag gebeuren: na jaren als hobbyist laat ze haar eigen merk en hoedencreaties los op de wereld. Met Cornelia wil Josje het geklede imago van het item helemaal onderuit halen. Prinses Delphine is alvast fan. “Als je iets maakt waar je zelf tevreden over bent, slaap je ‘s nachts lekker.”