El Khanouss in luchtduel met Adingra.
Volledig scherm
PREMIUM
El Khanouss in luchtduel met Adingra. © BELGA

ONS RAPPORT. Twee buizen voor pover Racing Genk, een topcijfer voor “de verpersoonlijking van Union”

Union lijkt zich aan te dienen als de grootste concurrent voor Antwerp in de titelstrijd. 3-0 tegen Racing Genk, dat net in deze Champions’ Play-Offs opnieuw een lastige avond kende met een belangrijke speler die in een vormdip verkeert. Niets daarvan bij Union, dat na de valse opener thuis tegen Antwerp de rug alweer gerecht heeft. Niemand onder niveau, drie spelers met een 7 en zelfs eentje als “de verpersoonlijking van de Brusselaars” met 8 op 10.

3 reacties

  • Hans Oxida

    1 jaar geleden
    Antwerp en Union, de 2 betere teams dit jaar, maken allicht onderling uit wie kampioen wordt. Het is maar de vraag of RAFC dit nog weggeeft. Zou sneu zijn voor Union dat vorig jaar de titel al verdiende.
  • Jacques Delalieux

    1 jaar geleden
    Dit was te verwachten zonder volwaardige spits. Ze mogen blij zijn dat ze de derde plaats halen. Jammer dat ze maanden geleden die enorme voorsprong hebben moeten prijsgeven.
  • Polutnik Ronald

    1 jaar geleden
    Wanneer word trainer Vranken nu eigenlijk afgedankt , vijftien punten voor op twee maanden voor de play offs 1 . En nu vier punten achterop Antwerp , dus 19 punten minder de laatste twee à drie maanden . Met een nieuwe trainer was het zeker niet gebeurt.