rv
Volledig scherm
© rv

Grote namen uit de koers reageren na opgave van Evenepoel: “Hartverscheurend”

Op de sociale media reageerden al verschillende grote namen uit de koerswereld op het nieuws dat Remco Evenepoel met corona de Giro moet verlaten. Iljo Keisse, ex-ploegmaat van Remco en een van zijn boezemvrienden, steekt hem een hart onder de riem. Voor ex-ploegmaat Philippe Gilbert was het dan weer een pijnlijke ochtend.

21 reacties

  • Johan Verbiest

    12 maanden geleden
    Doet pijn aan mijn hart om Remco zo zien te verdwijnen uit de Giro terwijl hij er zoveel voor gedaan heeft..hopelijk rijd hij nu de ronde van Frankrijk..
  • Andy Staelens

    12 maanden geleden
    WK Tijdrijden zal voor hem zijn. Hopelijk doet Ganna, Roglic en de anderen mee zodat hij ze op een WK een minuut kan aansmeren! En dan aanval op het urrrecord.
  • Bart Maris

    12 maanden geleden
    Spijtig, deze giro moest nog goed en wel beginnen. De voorlopige resultaten waren schitterend, maar het gegoochel met minuten begint maar pas vanaf vrijdag. Hopelijk gaat men dit jaar niet als een verloren jaar beschouwen maar toch met deze haast perfecte voorbereiding verder richting tour.
  • Luc Alderweireldt

    12 maanden geleden
    Dit is heel erg voor Remco Evenepoel maar heeft al meerdere malen bewezen dat hij een sterk renner is met een sterk karakter gefeliciteerd Remco en dit met een spoedig herstel tot hou.
  • guy raeymakers

    12 maanden geleden
    Toch nog knappe week gereden Remco nu snap ik ook dat je zaterdag ook al beetje tijd moest toegeven en desondanks nog tijdrit gewonnen pure klasse rust nu maar paar weken goed uit en ga dan maar terug voor Wk en misschien terug Ronde van Spanje. De Tour is te vroeg dag denk ik succes nog kampioen.