De opgave van Evenepoel is voorpaginanieuws in het buitenland.
Volledig scherm
De opgave van Evenepoel is voorpaginanieuws in het buitenland. © Photo News

“Hij die iedereen zoveel angst aanjoeg, is plots weg”: buitenlandse media geschokt door abrupte opgave Evenepoel

De abrupte opgave van Remco Evenepoel in de Giro sloeg ook in het buitenland in als een bom. Vele media zien geschokt de wereldkampioen en roze trui vertrekken. “Dit is een enorme klap voor de Giro”, is de algemene teneur. “We dachten echt dat hij deze ronde kon winnen.” Een overzicht.

16 reacties

  • wim rooyakkers

    11 maanden geleden
    Renners die zich afzonderen op zo.n berg ,zijn misschien kwetsbaarder voor allerlei bacteriën. Dan mensen die in het dagelijkse gewone leven zich begeven.want ondanks alle injecties die we gehad hebben krijgen we toch corona, alleen dan met lichte klachten. En na een paar dagen zijn we het weer vergeten.
  • Christel canters

    11 maanden geleden
    Spijtig en voor Remco snel beterschap maar vindt dat het ook aan de organisatie ligt ze wisten dat Corona bezig was . Waarom niet terug mondmaskers opzetten en de media op afstand houden . Waarom niet zorg dragen voor iedereen is maar een idee.
  • Bernard Smetcoren

    11 maanden geleden
    Heel jammer voor Remco. Hij was één van de favorieten voor de eindzege. Wij Belgen keken er enorm naar uit nu we terug een ronderenner hebben. Spoedig herstel. We zullen je missen
  • Mieke Dessein

    11 maanden geleden
    Jammer voor Remco maar hij is niet de enige en er zullen er nog volgen met corona misschien eens proeven van de tour
  • Kato De Cock

    11 maanden geleden
    In een sportcarrière krijg je geen 100 kansen om zo'n wedstrijden te winnen. Ik had de rustdag nog afgewacht. Bovendien zijn dinsdag en woensdag normaliter geen zware ritten. Jammer en hopend om hem terug te zien in Vuelta (of misschien toch de Tour?).