Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Drama voor Remco Evenepoel: rozetruidrager heeft corona en verlaat Giro

De Giro van Remco Evenepoel zit erop. De rozetruidrager testte zondagavond positief op Covid en zal morgen, na de rustdag van vandaag, niet aan de start van de tiende rit verschijnen. “Heel jammer, maar life goes on”, aldus een aangeslagen Evenepoel.

141 reacties

  • Jos Noppen

    11 maanden geleden
    Veel sterkte kampioen Remco..Minder intervieuws afnemen van de renners en degene die coronabesmetting hebben direkt de giro doen verlaten , zodat de besmetting stopt . We leven mee met Remco .Spoedig herstel ,toch proficiat voor Uw harde werk. Noppen Jos
  • Frank Vandaele

    11 maanden geleden
    Onmiddellijk na het nieuws ervan mijn hotels in de dolomieten geannuleerd. We wonen in Italië en gingen supporteren voor Remco. Zonder hem voor ons geen Giro, het kijken niet waard. Veel beterschap en spoedig herstel champ, arrivederci.
  • annie dejonckheere

    11 maanden geleden
    Heel spijtig voor remco we wensen hem spoedig herstel en goede moed .hij gaat wel goed omringd zijn door zijn vrouwtje en familie
  • Lut De wolf

    11 maanden geleden
    Wat jammer, al die opofferingen. Ik had zo graag je de Giro zien winnen. Je hebt de juiste beslissing genomen, je gezondheid gaat voor. Ik wens je een spoedig herstel, ook mentaal.
  • eric reynebeau

    11 maanden geleden
    Doodjammer voor Remco al was hij nog zeker niet gewonnen. Heb je op uw berg geleefd als een pater en dan wist corona in een pennentrek al die inspanningen uit. Rustig herstellen en de Vuelta proberen winnen. Van een Wout supporter.