© VUM

Bobbejaanland lokt tijdens paasvakantie 50 procent meer bezoekers naar pretpark

Tijdens de paasvakantie hebben de grote pretparken tot dusver meer bezoekers gelokt dan in dezelfde periode in 2016. Bobbejaanland in het Kempense Lichtaart (Kasterlee) kan goede cijfers voorleggen. De pretparken wijten het succes aan de droge dagen.

Bobbejaanland heeft de seizoensstart alvast niet gemist. Het pretpark ontving in vergelijking met vorig jaar 50 procent meer bezoekers tijdens de paasvakantie. Volgens commercieel directeur Peggy Verelst komt het doordat deze vakantie meer droge dagen telde dan in 2016 en doordat het al warm geweest is, waardoor men meer in de stemming komt om pretparken te bezoeken.

Bij pretpark Bellewaerde ontvingen ze nooit eerder zoveel bezoekers in de paasvakantie. Volgens marketing manager Kristof Louagie heeft het Ieperse pretpark de beste paasvakantie uit zijn bestaan achter de rug. Exacte bezoekersaantallen geeft het pretpark niet, maar Louagie spreekt van een stijging van 30 procent ten opzichte van vorig jaar.

Walibi ten slotte kreeg ook meer bezoekers over de vloer. Met een stijging van meer dan vijftig procent ten opzichte van 2016 spreekt het Waverse amusementspark van de beste paasvakantie in de afgelopen zes jaar.

Plopsaland wacht tot na de vakantie met het aantal bezoekers te communiceren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER