“Opnieuw een forse uithaal”: volgens politiek journalist Karel Lattrez zet Sammy Mahdi (CD&V) Vlaamse regering onder druk met zijn nieuwe rode lijn

“Opnieuw staat een hervorming op de helling door een forse uithaal van CD&V-voorzitter Sammy Mahdi”, dat is de conclusie van VTM Nieuws-journalist Karel Lattrez na een druk politiek weekend waarin vier verschillende partijen bij elkaar kwamen. Vooral Open Vld viel op door zich volledig in de verkiezingstrijd te knokken. Wat zal er dan nog in huis komen van die fiscale hervorming van minister Van Peteghem? “Politiek niet haalbaar”, klinkt het bij HLN LIVE.

41 reacties

  • Marianne Vanden Eynde

    11 maanden geleden
    Alles voor gezinnen met veel kinderen en voor onze eigen consulenten! En de gepensioneerden kunnen den oom in...
  • birgit van de velde

    11 maanden geleden
    en als we nu eens de stal uitkuisen en 1 partij maken met politiekers die geen boter op hun hoofd hebben? Begroting is direct op orde.
  • Peter Ivens

    11 maanden geleden
    De politici weten blijkbaar hoe dat de vork aan de steel zit maar in de praktijk bakken ze er niet veel van . Het enige wat goed geregeld wordt zijn hun " legale " vergoedingen tijdens en na hun carrière.
  • Dirk Uyttenhove

    11 maanden geleden
    Alvast bij Mahdi zal het stil worden na de schandalen in zijn dwergpartijtje. Ongelooflijk dat ze dat Vivaldilijk nog een jaar willen meeslepen uit schrik i.p.v. nu verkiezingen uit te schrijven en een jaar te winnen om eindelijk de problemen echt aan te pakken met partijen die WEL stemmen halen en er WEL iets willen aan doen.
  • Ingrietje Van Nieuwenhoven

    11 maanden geleden
    Er zijn bepaalde mensen die enkel kinderen hebben als extra inkomen. Wil je kinderen dat is uw keuze, maar zorg dan zelf voor oplossingen en voorzie een stukje van uw loon hiervoor maar laat anderen hier niet voor opdraaien. Alhoewel ikzelf kinderen heb is dit mijn mening.