N-VA-voorzitter Bart De Wever greep ook de deelname van Bouchez in 'Special Forces: wie durft wint’ aan. “Ik heb moeten vaststellen dat alles wat hij zich voorstelt niet echt met de werkelijkheid overeenkomt.”
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever greep ook de deelname van Bouchez in 'Special Forces: wie durft wint’ aan. “Ik heb moeten vaststellen dat alles wat hij zich voorstelt niet echt met de werkelijkheid overeenkomt.” © BELGA / VTM

Bart De Wever (N-VA) over MR-voorzitter Bouchez: “Hij zegt veel, maar verbeeldt zich ook van alles”

N-VA-voorzitter Bart De Wever heeft vrijdag in een interview met Bel-RTL gezegd zijn MR-collega Georges-Louis Bouchez niet echt aardig te vinden, ook al stuurt die aan op de vorming van een nieuwe Zweedse coalitie. “Bouchez zegt veel, maar verbeeldt zich ook van alles”, zei De Wever. “Ik heb hem bezig gezien op de Vlaamse televisie en ik heb moeten vaststellen dat alles wat hij zich voorstelt niet echt met de werkelijkheid overeenkomt.”

51 reacties

  • Ingrietje Van Nieuwenhoven

    11 maanden geleden
    Staat De Wever nu voor de spiegel ?
  • Lode vleminckx

    11 maanden geleden
    Je zou denken dat hij een zelfportret tekent.
  • Ludo Van Damme

    11 maanden geleden
    De Wever schoffeert quasi iedere partij en is dan verwonderd dat niemand met hem in coalitie wil gaan. Maar zelf neemt hij nooit regeringsverantwoordelijkheid en zal dat in 2024 evenmin doen.
  • Mieke Ponet

    11 maanden geleden
    Bart denkt nog altijd dat hij met de PS een akkoord kan sluiten, hij vergeet één zaak zolang de PS kan rekenen op Vlaanderen om de zwakte van Wallonië af te dekken zal het NOOIT lukken. Bart is nu al toch zeker 10 jaar bezig en staat geen stap verder, hij heeft alleen maar een kans als hij zijn N-VA en Vlaams Belang laat samenwerken maar misschien komt het verstand niet voor de ouderdom.
  • Mario Vanderlinden

    11 maanden geleden
    De ene verbeeldt zich alles, de andere zoals BDW uitleggen, peeten tekenen en geen stap vooruit geraken!