Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photo News

Christoff werd vroeger gepest op school: “Een dokter heeft me er weggehaald”

BV“Aan de ene kant word je opgehemeld door je publiek, aan de andere kant word je vernederd door leraars en leerlingen.” Christoff (46) heeft in een interview met ‘De Morgen’ verteld over zijn schooltijd. De Vlaamse zanger gaf onder meer toe dat hij een tijdje gepest geweest is door zijn medestudenten. “Het was Margriet Hermans die me de tip gaf: ‘Probeer wat aan zelfspot te doen.’”

4 reacties

  • Leen Demeyer

    11 maanden geleden
    Sorry, maar bijna iedereen wordt gepest op een bepaald moment. Ik vind dat dit zo gemakkelijk in de mond wordt genomen. Denk je echt dat er veel mensen zijn die eraan ontsnappen?
  • Robby De Meutter

    12 maanden geleden
    Ik werd ook elke dag gepest op school. Heb het 19 jaar volgehouden. Ken ze allemaal nog bij naam. Ik ben toch beter terecht gekomen dan al die pesters en kheb het beter voor mekaar ook. Allemaal teruggepakt zonder dat ze het zelf beseffen. En het grappige is, je moet ze nu is bezig horen als hun kinderen gepest worden. Karma noem ik dat
  • Emma Kamenistyy

    12 maanden geleden
    Goed dat je omringt werd door begripvolle mensen, applausje voor je huisarts! Niet iedereen had/heeft dat geluk. Ik alleszins niet. En ondanks alles wat ik ondertussen verwezenlijkte blijven die littekens aanwezig.
  • Hilde Weymeersch

    12 maanden geleden
    Mensen pesten is natuurlijk altijd gemakkelijk. Ik heb dat t lang geleden jaren 60 op school ook meegemaakt. Een troost ze hebben ook hun part gekregen in een later leven.