Geraint Thomas.
Volledig scherm
Geraint Thomas. © Photo News / BELGA

Nieuwe roze trui Thomas: “Ze hadden toch ook kunnen wachten en zien hoe Evenepoel na de rustdag opstaat? Hij moet heel erg ziek zijn”

En plots sta je in de roze trui. Geraint Thomas is door het uitvallen van Remco Evenepoel de nieuwe rozetruidrager in de Giro, de Welshman kon het amper zelf geloven. “Ik kreeg een bericht van Evenepoel dat hij eruit moest stappen. Een beetje raar, ze hadden ook nog een dag kunnen wachten.”

10 reacties

  • paul vdkerckhove

    11 maanden geleden
    Over ziekte filosofeer je niet ,zeker niet als het een ander overkomt .Corona moet je afgezonderd doormaken en hopen dat je snel beter en zonder schade er vanaf komt . Moest ik aan den lijve ondervinden !
  • Alex Van Asbroeck

    11 maanden geleden
    roglic zal hem elke keer onder druk zetten de laatste kilometers bergop, de kans is heel groot dat Thomas zal breken
  • Geert Degezelle

    11 maanden geleden
    Marika: Remco en Geraint zijn zeer goede vrienden. Ik denk je dat je het toch iets genuanceerder moet lezen. Hij bevestigt eigenlijk dat Remco echt ziek moet geweest zijn, want dat hij anders niet uit de Giro zou gestapt zijn. Dat is ook de waarheid. Laten we alle andere crap of onnozelheden van de Remco-haters best negeren: dat zijn gewoon geen koersliefhebbers.
  • suzy van nespen

    11 maanden geleden
    De tour doen heeft geen zin. Hij heeft geen ploeg om de tour te winnen en de ploegmaats die nu nog in de giro zitten zijn niet meer fit voor de tour.
  • Liliane Wuyts

    11 maanden geleden
    Wees niet ongerust Marika, Ineos heeft wel de ploeg om dit te doen hoor. Er zijn andere ploegen die in "spaarmodus" rijden of gereden hebben. Voor zover je hierover kan spreken. Denk je nu echt dat die wakker liggen van de gezondheid van Remco? Thomas mag ook zijn mening hebben, of niet?