© Action

Action lanceert Belgische webshop: je vindt er geen post-its maar wel een springkasteel

Budgetketen Action lanceert zijn Belgische webshop, al kun je er niet het complete assortiment in je virtuele boodschappenmandje slepen. Voor een balpen of tandpasta moet je nog naar de winkel, voor grotere stukken zoals een goedkoop springkasteel maar ook een pannenset kun je op de site terecht.

Hanne Vandenweghe en Chris Snick

CEO Hajir Hajji kondigde in april tijdens het World retail congress in het Spaanse Barcelona al aan dat er een Belgische webshop zou komen. Nu is die er ook echt en zijn we naast Nederland het tweede land dat er een heeft. “De webshop is een belangrijke stap in Actions ambitie om noodzakelijke en verrassende artikelen nog toegankelijker te maken voor een zo breed mogelijk publiek”, klinkt het in een persbericht.

LEES OOK. DE GROTE TEST. Cadeautje voor Moederdag? Hier moet je je boeket rozen zeker (niet) kopen

Wie op zoek is naar het volledige aanbod van Action, goed voor zo’n zesduizend producten, moeten we wel teleurstellen. Er zijn geen post-its, schilderdoeken of afwaspods te vinden, wel een beperkt aanbod van 150 stuks in de categorieën wonen, keuken, smart home, tuin, cadeaus, doe-het-zelf, vrije tijd, multimedia en sport en verzorging. “Het gaat vaak om grotere artikelen die klanten doorgaans liever thuis geleverd krijgen zoals tuinmeubilair, gereedschapstrolleys of vloerkleden”, klinkt het bij Action. We gingen al even piepen en zien er bijvoorbeeld een schommelbank met luifel staan. Of gordijnen. En zelfs een compleet springkasteel van 3,10 op 2,70 meter. Kostprijs: 179 euro.

© red

Maar er staat ook wel kleiner gerief op zoals een kindercamera (18,95 euro) of een barbecueshort met handschoen (24,95 euro). Wekelijks verschijnen er op dinsdag nieuwe deals. Action belooft de aankopen binnen drie à vijf werkdagen aan huis te leveren, wat trager is dan pakweg Bol.com of Amazon.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER