De 13-jarige zus van Raul legde bij de politie belastende verklaringen af over haar moeder en intussen ex-stiefvader (links). Vorige week beweerden beiden plots dat ook het tienermeisje haar jongere broer mishandelde.
Volledig scherm
PREMIUM
De 13-jarige zus van Raul legde bij de politie belastende verklaringen af over haar moeder en intussen ex-stiefvader (links). Vorige week beweerden beiden plots dat ook het tienermeisje haar jongere broer mishandelde. © RV / RV

“Ook zus mishandelde Raul.” Mama en stiefvader schuiven schuld mee in schoenen van 13-jarige

In de nieuwe verklaringen die de moeder en stiefvader van de doodgemartelde Raul (9) tijdens de urenlange confrontatie vorige week aflegden, wijzen de twee plots naar de 13-jarige zus van het slachtoffer, tevens de kroongetuige. “Zíj sloeg Raul op zijn hoofd met een thermosfles.”

36 reacties

  • Eric Servaes

    12 maanden geleden
    Willy vanden bak, : natuurlijk hebben ze polygrafen in Belgie en die worden ook gebruikt. Maar het zal nooit als enig bewijs gelden want de resultaten zijn alles behalve waterdicht. Kan dus alleen in combinatie met ander aanwijzingen/ bewijs gebruikt worden.
  • Mireille Walry

    12 maanden geleden
    Wegsteken in de diepste put van Roemenië en nooit meer loslaten die mensen.
  • Nick Nearmel

    12 maanden geleden
    Dan nog : die 2 zijn ook medeverantwoordelijk voor de daden van hun 13-jarig kindje!
  • Johan Meulenbergs

    12 maanden geleden
    Hoe laag kan een "mens" zakken ?? Die man en die vrouw moeten per direct naar Roemenië worden gestuurd. Die mogen niet op onze kosten enkele jaren hier lekker warm en met lekker eten in de gevangenis zitten en daarna terug beginnen. Die zijn de naam moeder & vader niet waard !!
  • Eddy DESMET

    12 maanden geleden
    Het zijn niet alleen kindermoordenaars, maar rasechte lafaards, die er proberen van onder te glippen door de schuld op een ander te schuiven.