Hans Vanaken druipt af. Zijn impact was nooit geringer dan dit seizoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Vanaken druipt af. Zijn impact was nooit geringer dan dit seizoen. © BELGA

Lust én last tegelijk: romance tussen Hans Vanaken en Club Brugge wordt steeds meer verstandshuwelijk

Drie goals en eeuwig topschutter in play-off 1. Maar anderzijds steeds minder dominant, bepalend en geniaal voor Club Brugge. Of hoe Hans Vanaken (30) en blauw-zwart over hun beste jaren heen zijn. En het tijd is om de relatie nieuw leven in te blazen.

25 reacties

  • Marcel Winckels

    12 maanden geleden
    LAZARE zou ik graag bij club zien. Lapousin en natuurlijk Boniface mogen ook altijd komen. Maar Boniface is moeilijk verzeker voor Belgische ploegen. Jammer dat we hem vorig seizoen gemist hebben. Als ja dan weet dat we 16 miljoen voor Roman hebben betaald. Paar jaar geleden met Oshimen en zelfs haaland ook. Club heeft toch paar keer echt mooie kansen gemist.
  • Peter De Sadeleir

    12 maanden geleden
    Ik denk niet dat er grote buitenlandse clubs zitten te wachten op Hans Vanaken.
  • Jan Roegiers

    12 maanden geleden
    Als club brugge soft speelt draait Hans mee als de beste maar als er een tandje moet worden bij gestoken loopt bij Hans de ketting eraf. Dat wass destijds bij lokeren ook al te zien.
  • Herman Philippe

    12 maanden geleden
    Ik heb hem altijd een overroepen speler gevonden: hij heeft wel goeie voeten, kan een goeie pass versturen, maar mist de snelheid en de drive om de absolute top te bereiken. Hierdoor is het bij de Rode Duivels ook nooit wat geworden. Ik geloof dat hij één goede interland gespeeld heeft, in afwezigheid van KDB dacht ik, maar daarna herinner ik me vooral non - matchen. Met Vormer vormde hij een koningskoppel, zonder die stofzuiger annex aanjager in zijn buurt, werd het een pak minder.
  • Peter Vercaemst

    12 maanden geleden
    Bekijk zijn stats... hoeveel doen er beter in België op die positie??? Juist...