BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Frances Lefebure krijgt een zoontje: “Ik hoop dat hij de amandelvormige ogen van Boris heeft”

BVBegin mei raakte voor het eerst bekend dat Frances Lefebure (34) en Boris - Hippo - Van Severen (34) samen een kindje verwachten. Inmiddels heeft de Vlaamse actrice nog wat meer nieuws voor haar fans. Op Moederdag, tijdens een uitzending op de radiozender Radio 2, maakte Frances het geslacht van haar kindje bekend. “De verwondering was heel snel weg. Het klopt gewoon.”

  1. “De kankercellen zijn uit mijn lichaam”: Walter Grootaers geeft update over zijn gezondheid
    bv

    “De kankercel­len zijn uit mijn lichaam”: Walter Grootaers geeft update over zijn gezondheid

    Zowat een jaar geleden, net voor de zomer, kreeg Walter Grootaers (69) het harde verdict te horen: leverkanker. Noodgedwongen moest hij alle optredens van De Kreuners uitstellen. Maar de zanger heeft nu goed nieuws: na een succesvolle operatie en immuuntherapie maakt hij opnieuw muziek en droomt hij luidop van een terugkeer naar het podium. “Tot een paar weken geleden volgde ik immuuntherapie, maar het gaat goed”, vertelde hij in ‘De tafel van Gert’. De leverkanker werd bij toeval ontdekt.
  2. ‘Special forces’, ‘De expeditie’ en ‘Kamp Waes’: wat bezielt deelnemers om deel te nemen aan extreme programma’s?
    PREMIUM
    TV

    ‘Special forces’, ‘De expeditie’ en ‘Kamp Waes’: wat bezielt deelnemers om deel te nemen aan extreme programma’s?

    “Het gevoel dat je gaat sterven, dat heb ik er niet voor over.” Dixit een emotionele Nora Gharib (30) na de eerste zwemproef in ‘Special Forces‘, waarna ze er de brui aan gaf. Eerder in het tv-seizoen zagen we kandidaten al tot het uiterste gaan in ‘Kamp Waes’ en ‘De expeditie: Groenland’. Flirten tv-makers in de strijd om de kijker niet te veel met de grens van wat nog veilig is? ‘Dag Allemaal’ vroeg het aan diverse experten ter zake: “Eigenlijk zou er telkens een waarschuwing bij moeten komen.”