Teamleader presenteert nieuwste productinnovaties op Work Smarter

Work Smarter is het inspiratie- en netwerkevent van Teamleader voor ondernemers en hun teams. Maar naast eindeloos veel netwerkgelegenheid (meer dan 1000 ondernemers om visitekaartjes mee uit te wisselen!), talloze topsprekers (zoals de grote Team Jumbo-Vismabaas Richard Plugge), en 10 thematische podia (voor o.a. accounting HR en health en veel meer), kondigt Teamleader zelf ook heel wat productinnovaties aan op 1 juni.

Makkelijker, sneller en slimmer werken

In België en Nederland is Teamleader marktleider in zakelijke software. Meer dan 15.000 ondernemers en hun teams maken dagelijks gebruik van Teamleaders bedrijfssoftware om makkelijk te facturen, offertes en planningen te maken. En dat alles op één plek. De allerlaatste nieuwtjes over die software worden op Work Smarter gepresenteerd.

Zo ontdek je er in primeur de vernieuwde mobiele app. Al je contacten beheren, makkelijk een adres vinden, je volledige agenda in één oogopslag zien, of een offerte of factuur opstellen waar je klant bij staat: met de vernieuwde app heb je het allemaal op zak.

Op 1 juni krijg je ook de nieuwe projectenmodule te zien. Deze langverwachte update maakt projectmanagement en planning makkelijker.

Maar er is meer. Sneller potentiële klanten binnenhalen dankzij een heuse ‘lead magnet’ op je website? Uren besparen door automatisch facturen af te punten? Op Work Smarter verneem je er het fijne van.

We Are Energy Stage

Een goede mentale en fysieke gezondheid zijn voor ondernemers onmisbaar, dat weten ze bij Teamleader ook. Daarom slaan ze op Work Smarter de handen in elkaar met Energy Lab. Op hun eigen We Are Energy Stage staan de volgende topics centraal: beter leren bewegen, mentaal sterk in het leven staan en bewust kiezen voor een gezonde levensstijl.

Aagje Vanwalleghem ontvangt er gasten als Sebastien Bellin (onlangs nog te zien in de docu Rebound over zijn deelname aan de Iron Man na de aanslagen van 22/3), prof. Wim Derave (over de heilzame werking van lichaamsbeweging voor mentale en fysieke gezondheid) en Carolien Van Den Bosch (over denkpatronen en hoe je die kunt omvormen om je gedrag te transformeren). En meer.

Average Rob vervolledigt de line-up

Het lijstje van topsprekers – Richard Plugge (CEO Team Jumbo-Visma), Rika Coppens (Trends Manager van het jaar en CEO van House of HR), Hannelore Vandenbussche en Isidoor Roebers (Netflix documentairemaker en -producent) en meer – wordt nog aangevuld door Average Rob.

Als content creator heeft hij zichzelf uitgebouwd tot een heus merk met eigen merchandise (je kent hem misschien die truien met ‘vol-au-vent’ erop?) en zelfs een eigen bier, Tout bien Pils. Hij kent dus als geen ander het klappen van de (marketing)zweep en houdt op Work Smarter dan ook een vurig pleidooi voor meer creativiteit in marketing. Hij laat zien dat je soms risico’s moet nemen als je zotte ideeën wilt realiseren. En dat je vooral nooit mag vergeten om plezier te maken. Stop working. Start creating!

Alle informatie en tickets vind je op worksmarter.be. Inschrijven voor workshops en break-out sessie gebeurt via de Conversation Starter app. Dat kan zodra je je ticket hebt gekocht.

Meer