Wagnerstrijders schelden Russisch parlementslid huid vol omdat hij hen tegenwerkt: "We zullen eens naar het Rode Plein komen”

De ruzie tussen de Wagnergroep en het Russische ministerie van Defensie blijft oplopen. Nadat Russisch parlementslid en voormalig luitenant-generaal Viktor Sobolev iedereen die zich bij een privémilitie zoals Wagner aansluit bedreigde met een gevangenisstraf tot 15 jaar, wordt hij nu de huid vol gescholden door enkele Wagnerstrijders vanop het slagveld in Bachmoet.

10 reacties

  • Yvan Maes

    12 maanden geleden
    De Russen zelf hebben nooit gepraat over winter offensief maar het was O ZO WAT wanneer de winter bijna voorbij was. Nu het einde van de lente eraan komt en er geen offensief komt van Oekraïne hoor je geen kritiek! Net zo met 3 op 1 slachtoffers bij aanval/defence enkel telt als de russen aanvallen! Het westen zal schrikken als zelenski zijn doden bekend maakt!
  • Dimitri Van Den Berge

    12 maanden geleden
    Democratische landen zouden zich wereldwijd economisch op basis vn 'n gemeenschappelk democratisch charter moeten verenigen dat handel met ondemocratische landen verbied op straffe vn sancties. Enige manier om de steeds erger wordende teloorgang vn de democratie in de wereld tegen te gn, vooraleer we weer in een wereldoorlog verzeild geraken...
  • Johan Van Bastelaer

    12 maanden geleden
    De volgende Russische burgeroorlog is volop in de maak. Mooie erfenis die Putin en zijn kliek achterlaten.
  • Christine Laevers

    12 maanden geleden
    De Wagner kritiek op het Kremlin is al enige weken bijna dagelijks onverbloemd aan de gang. Het bereikt ons, maar of het de Russen bereikt, is een andere vraag. Op afstand bekeken, heerst er chaos in heel Rusland, vooral in het militair 'patchwork'. In die zin is Wagner een soort katalysator die het proces 'uiteenvallen' versnelt. Des te beter voor het Oekraiense leger.
  • Bruno Verhofstede

    12 maanden geleden
    Ieder rijk dat verdeeld is, gaat ten onder.