Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Erg om te zeggen, maar momenteel is hij van geen nut”: hoe De Ketelaere vanavond niet op speelminuten moet hopen bij AC Milan

Als AC Milan nog wat wil maken van z’n seizoen, dan moet het vanavond kipkap maken van stadsrivaal Inter in de return van de halve finale van de Champions League. Ook het lot van trainer Pioli zou op het spel staan. Kan Charles De Ketelaere (22) nog van enig nut zijn of blijft hij opnieuw aan de bank gekluisterd? En wat met zijn toekomst bij de Rossoneri? “Milan was voor mij te groot om meteen te begrijpen”, aldus een voormalige coryfee.

56 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    11 maanden geleden
    CDK is een jongen die onder zijn Brugse kerktoren moet blijven voetballen. Te weinig maturiteit om van onder moeders rok te vertrekken. Hij werd thuis bepamperd en bemoederd als een kind. Nu in een grootstad als Milaan, loopt hij verloren en is hij moederziel alleen. De heimwee en het gebrek aan een warm nest is nefast. CDK moét terug naar België komen wil hij zijn carrière redden. Cercle is de beste optie!
  • domien deschutter

    12 maanden geleden
    Top bij club. Te weinig matuur voor italie, engeland,spanje, duitsland
  • Marc Fonteyn

    12 maanden geleden
    Geld en nog eens geld. Nog niks bewezen.
  • Emma Kamenistyy

    12 maanden geleden
    Het jongetje dat niet meer meetrainde omdat hij dacht klaar te zijn voor het grote werk. Nu is hij 22 en mogelijk al verbrand. Niet getreurd, Charles, na het uitdoen van je contract kan je gaan rentenieren.
  • benoit wauters

    12 maanden geleden
    Ik begrijp nog steeds niet wat AC Milan In hem zag!