Groningen-talent mist wedstrijd tegen Ajax door… examen Economie

Afgelopen weekend werd de wedstrijd tussen Groningen en Ajax gestaakt nadat de thuisaanhang zich meermaals misdroeg. Dat is vooral pech voor youngster Thijmen Blokzijl. De 18-jarige verdediger zat afgelopen weekend nog op de bank, maar vandaag zal Groningen het zonder hem moeten doen. Blokzijl moet vanmiddag namelijk zijn eindexamen Economie afleggen.

Jens Jacobs

Thijmen Blokzijl kent dit seizoen zijn absolute doorbraak in de hoofdmacht van FC Groningen. De verdediger pikte geregeld zijn minuten mee in het hart van de defensie, maar de wedstrijd tegen Ajax zal de jonge Blokzijl toch aan zich voorbij moeten laten gaan.

De 18-jarige verdediger begon afgelopen weekend nog op de bank tegen de Amsterdammers. Maar omdat de wedstrijd meerdere keren verstoord werd door de thuisaanhang, besloot de scheidsrechter om er vroegtijdig een einde aan te maken. Het vervolg van die wedstrijd wordt vanmiddag gespeeld, maar de jonge Blokzijl zal niet in actie komen. De Nederlandse jeugdinternational moet namelijk zijn eindexamen Economie afleggen. Van slechte timing gesproken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer