Patrick Lefevere en Remco Evenepoel.
Volledig scherm
Patrick Lefevere en Remco Evenepoel. © Photo News

Patrick Lefevere reageert op insinuaties als zou Remco Evenepoel corona als ‘excuus’ gebruikt hebben: “Ik verlaag me niet tot dat niveau”

In een gesprek met VTM in Italië heeft Patrick Lefevere (68) gereageerd op de vreemde insinuaties als zou Remco Evenepoel (23) corona als excuus gebruikt hebben om de Giro te verlaten. Na de directeur van de Sloveense wielerbond maakt nu ook het gezaghebbende ‘Gazetta dello Sport’ daar uitgebreid gewag van. Lefevere: “Het was en is de enige juiste beslissing.”

69 reacties

  • Michel Oyen

    11 maanden geleden
    Gewoon laboresultaat tonen , dan zijn "Alle insinuaties" meteen de kop ingedrukt.
  • Luc Deville

    11 maanden geleden
    Gazetta is diep gezakt, net als het overgrote deel van de pers. Een artikel moet niet meer correct zijn er moet vooral veel op geklikt worden. Ook de organisatoren zoeken ook steeds meer de kantjes van het toelaatbare op. Maar ook wij de supporters en kijkers zijn mee schuldig want ook wij willen sensatie, het beste bewijs is de desinteresse van het publiek tov de meest zuivere discipline, het tijdrijden
  • Hendrik Goeminne

    11 maanden geleden
    Geen probleem, gewoon zeggen dat je nooit meer aan de Giro zal deelnemen en ze zullen wel inbinden, met bergen excuses er bovenop.
  • francois demunter

    11 maanden geleden
    Is uit jaloezie. Blij dat we een Remco hebben in ons midden. Goed herstel.
  • rudiger cloots

    11 maanden geleden
    Zo is dat nu eenmaal Remco rijd mee enkel om te winnen,da is het leven van een echte Topper.succes Remco