REUTERS / rv
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS / rv

Onze chef voetbal ziet hoe ‘Koning Romelu’ wacht op De Bruyne: “Op zijn 30ste klaar voor wat het mooiste moment uit zijn carrière moet worden”

Twee armen werden gespreid, in een zinderend San Siro. Als een koning die zijn volk verblijdde. Romelu Lukaku gaf het laatste zetje richting de Champions Leaguefinale, met een assist. Zo zag onze chef voetbal, die benieuwd is naar Lukaku’s aandeel in de finale. “Want Inter zal het van omschakelingsmomenten moeten hebben. En dan heb je meer aan de explosiviteit van Lukaku dan aan de afgebotte snelheid van Dzeko.”

12 reacties

  • Erik De baene

    11 maanden geleden
    Kevin de bruyne in de ploeg ...👍 Lukaku op de bank ...! Hopelijk wint city deze finale 🤞
  • Lorenzo Parmentier

    11 maanden geleden
    Zou wel eens pittige match kunnen worden voor city tegen inter. Zal alleszins geen hapje worden. Dit inter kan zowel heel defensief spelen als offensief. Men voorgevoel zegt da inter het haalt en da lukaku er belangrijke rol zal inspelen
  • Ronny Popelier

    11 maanden geleden
    Men gaat nog heel lang spreken van Romelu Lukaku, is gekend over de gehele wereld als topspits , en top kerel naast het voetbal. Sommigen zien gewoon niet dat Romelu de beste spits ooit is van België. Zal bijlange zelf niet moeten zoeken voor een ploeg, top ploegen liggen al op de loer ,alhoewel is de kans heel groot dat Romelu gewoon bij Inter blijft. Romelu is nu 100% terug na maanden slepende letsels. Romelu blijt terug top.
  • Jan Van Bavel

    11 maanden geleden
    Lukaku gedraagt zich echt als een koning maar heeft bijna niet gespeeld, het grote geld heeft hij wel ontvangen. Is dat de toekomst van het voetbal?
  • Erik De baene

    11 maanden geleden
    Beste Belgische spits ooit.