. / .
Volledig scherm
. / . © Rv / .

KIJK. Thierry Henry verklaart innige knuffel met De Bruyne en zinspeelt op privéprobleem bij Rode Duivel: “Ik respecteer hem nu nóg meer”

Kevin De Bruyne was alomtegenwoordig in de Champions League-match tegen Real Madrid. Op het veld opvallend met twee assists en een verhitte discussie met Guardiola, ernaast door een innige knuffel met Thierry Henry. De Fransman kaderde die achteraf en beweerde dat De Bruyne momenteel met een privéprobleem kampt. “Ik heb nu nog meer respect voor hem en zijn topprestatie.”

80 reacties

  • Rik Cappelle

    10 maanden geleden
    Ter heeft er maar één iemand recht op De Gouden Bal en dat is Lionel Messi. De rest gaat op mijlen afstand volgen.
  • David Lievens

    10 maanden geleden
    Voetbalanalisten zijn simpele wezens, als Haaland een hattrick scoort in de finale krijgt hij de gouden bal. Let maar op…
  • maxim vanderveken

    10 maanden geleden
    Aan alle criticasters. Vertel is waar we jullie van moeten kennen en wat jullie al bereikt hebben in het voetbal hahaha. Dit is de beste Belgische speler ooit en een beetje respect zou niet misplaatst zijn. Enkel in België breekt men hun eigen sterren af, zo gefrustreerd is de bevolking hier.
  • roland de mesel

    10 maanden geleden
    De twee belgen, Courtois en De Bruyne waren outstanding. Zonder Courtois was het een afgang geworden voor Real Madrid. Match met een onvoorstelbare inzet bij Manchester City en de terechte winnaar zonder enige twijfel.
  • Steven Van Campenhout

    10 maanden geleden
    Iemand die ooit zelf het spelletje gespeeld heeft weet maar al te goed wat een buitenaardse klasbak hij is, weten maar ambtenaren goed hoe moeilijk het is een splijtende pas te geven of door met een loopbeweging de tegenstander te destabiliseren. Zij die nooit verder geraakten dan tafelvoetbal degraderen zichzelf voor een tweede keer tot sukkelaars bij het geven van deze dwaze betekenisloze commentaren… of is het de jaloezie die hen tekent als onbekwaam…