Twitter / Photo News
Volledig scherm
© Twitter / Photo News

Fans Club Brugge in blijde verwachting: Braziliaanse spits Thiago poseert nu met Club-shirt in oefencentrum

Eerst toonde de aanvaller Igor Thiago op Instagram het shirt van Club Brugge. Nu poseert de Braziliaan voor het logo van blauw-zwart in het Brugse oefencentrum. Voorlopig blijft het wachten op de officiële aankondiging bij Club.

47 reacties

  • nico baelde

    11 maanden geleden
    @luc Teirlinck : het grote verschil is dat de conference club voor club als een vernedering voelt, bij gantoise is dit het hoogst haalbare 🤫
  • van Dessel Wim

    11 maanden geleden
    Transfer beleid van Brugge staat gewoon op los zand. Jaarlijks pakweg 10 transfers en daarbij dan amper ne goeie bij ... Bedenkingen hierbij mogen toch hé
  • Sonja De Grave

    11 maanden geleden
    Teirlinck, geen appelen met citroenen vergelijken. Club is veruit de grootste van Belgie, 4 titels op 6 jaar, en Gent ... 1 titeltje 8 jaar geleden Club mag zeker ambitie koesteren in de Conference L.
  • Eric Bex

    11 maanden geleden
    Hij zal er volgend seizoen losjes minstens 15 inknallen net als Jutgla. Ook Genk en RSCA waren zeer geïnteresseerd dus deze speler kan wel iets 😉. De Braziliaanse Ronaldo himself is overtuigd van Thiago. Dat is toch een stevige referentie 👍.
  • Laurent Vanempten

    11 maanden geleden
    Weer veel geld voor een spits die nog nikse nada heeft bewezen. Ne grote gok. Ze zouden beter geld spenderen aan een goede verdediging, toch de grote achilleshiel van Brugge dit jaar.