'Knollsy' verhinderde dat de AZ-fans tot bij de West Ham-families, waaronder Ariadna Hafez (de vriendin van Thilo Kehrer), kwamen.
Volledig scherm
'Knollsy' verhinderde dat de AZ-fans tot bij de West Ham-families, waaronder Ariadna Hafez (de vriendin van Thilo Kehrer), kwamen. © DPA / Twitter

Hoe West Ham-reus eigenhandig voorkwam dat hooligans families van spelers konden aanvallen: “Ik wist wat ze van plan waren”

‘Knollsy’ tegen allen. West Ham-supporter Chris Knoll eiste een hoofdrol op in de grote vechtpartij die ontstond na de halve finale tussen AZ en West Ham United (0-1). Toen AZ-supporters door een hek braken en familie van de spelers van West Ham United aanvielen, verhinderde de 58-jarige man de toegang op heroïsche wijze. Ook de spelers van West Ham gingen mee de confrontatie aan.

10 reacties

  • Danny Bazijn

    12 maanden geleden
    Die op het filmpje is niet Knolsy, respect Knolsy, old skool never dies
  • Paul van de velde

    12 maanden geleden
    Voetbal, de sport die de marginaliteit boven haalt van sommige "supporters". Wanneer je niet tegen je verlies kunt blijf dan weg uit een stadion. En als je wil vechten, er zijn genoeg sporten die je kan doen met je vuisten zonder anderen te schaden die er niets mee te maken hebben.
  • Ilse Verlinden

    12 maanden geleden
    Hoe kunnen die supporters daar geraken? Ze konden gewoon van hun tribune gezellig naar de andere tribune lopen. En waar bleef de politie? En toen ze er waren, deden ze niks.
  • Pol Wijnants

    12 maanden geleden
    Er zijn genoeg camera's. De belhamels voor 10 jaar een stadion verbod geven. En laten opdraaien voor mogelijke kosten. Zal rap gedaan zijn.
  • Robby Willems

    12 maanden geleden
    Voor alle duidelijkheid… Aan de West Ham fans treft geen enkele schuld, die zaten aan de andere kant van het stadion. Dit gaat over een aanval op de tribune waar de partners en kinderen van de West Ham spelers zaten.