Roger Housen.
Volledig scherm
PREMIUM
Roger Housen. © AFP / Joel Hoylaerts / Photo News

EXCLUSIEVE ANALYSE. “Oekraïne heeft 4 mirakels nodig”

Volgens oud-kolonel en defensiespecialist Roger Housen staat Oekraïne voor een verschrikkelijk zware taak. In deze exclusieve analyse lijst Housen de 4 mirakels op die Oekraïne nodig zal hebben: “Kiev moet iets doen wat waarschijnlijk nog nooit gebeurd is in een eeuw moderne oorlogsvoering.”

34 reacties

  • Jo Peeters

    11 maanden geleden
    In een oorlog sterven mensen voor de waanideeën van anderen.
  • Emiel Van Roost

    11 maanden geleden
    Meneer Housen, Oekraiene zal winnen gezien de grote verleiezen van rusland en het feit dat de russische bevolking zich steeds meer afkeert van Putin zijn oorlog.
  • willy zachel

    11 maanden geleden
    De overmacht van Rusland zéker in de lucht en het gewoon eindeloos opofferen van manschappen zal uiteindelijk op termijn toch resultaat opleveren ! Poetin is niet geïnteresseerd of er nu 100.000 of 300.000 / 400.000 duizend soldaten de dood worden ingedreven en zal op die manier ook uiteindelijk winnen ! Want dat kan Oekraïne zich niet permitteren.
  • Luc Maandag

    11 maanden geleden
    Mirakels zijn voor Fantasten, pure fictie, er komt een een mega terugslag de komende weken, en de russen zullen het geweten hebben.
  • Eric Grosemans

    11 maanden geleden
    Christian Macias, Zelensky is pas president sinds 2019. Hoe kan die dan in 2014 mensen gefolterd en vermoord hebben? Vertel toch geen leugens man.