SBS / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© SBS / Photo News

Aannemer berekent échte prijs voor renovaties in ‘Blind gekocht’ en ‘Ons huis/nieuw huis’: “Wat je in die programma’s ziet, is een sprookje”

Verbouwingen in tv-programma’s als ‘Blind gekocht’ en ‘Ons huis/nieuw huis’ kosten een pak meer dan wat de deelnemers aan die programma’s ervoor betalen. Wij lieten een aannemersbedrijf een raming maken voor twee verbouwingen die dit seizoen al op tv te zien waren. Het verschil loopt op tot wel 50.000 euro.

74 reacties

  • Didier Heggerick

    11 maanden geleden
    Is tof programma maar net zoals extreme make over in de Vs fabeltjes ,wat is er mis met de echte prijzen weer te geven in deze ?!
  • marc verhaaren

    11 maanden geleden
    Het programma wordt gesponsord door Dovi keukens, interio en andere bedrijven, daarom kan men dit doen aan veel lagere prijs. Ook vragen verbouwingsbedrijven veel te veel
  • William Van den Berghe

    11 maanden geleden
    Dat programma " Ons huis/ Nieuw huis" wordt enkel gebruikt om de eigen woning goedkoop te renoveren. Geen kat die zinnens is een ander huis te kopen. Qua format een dikke nul. En wat betreft de sponsering ( ook tv reklamespotjes ) die wordt betaald door alle andere klanten.
  • patrick feyen

    11 maanden geleden
    Het probleem is dat veel aannemers veel teveel tellen, heb het zelf ondervonden, voor een woning tot 100.000 euro verschil, dat noemen we afzetters. Vele profiteren van de naïviteit van veel mensen, die geen notie hebben van prijzen.
  • Rudy Deblauwe

    11 maanden geleden
    Veel aannemers schrijven dan ook met een dubbele stylo.