Ruben van De Mol zoals we hem nog niet kennen: als gepassioneerde chef-patissier van restaurant L’Oh in Tielt-Winge.© Dirk Vertommen

Ruben van ‘De Mol’ laat zien waar zijn hart ligt en dat is in de keuken: “Ik kan me hier helemaal creatief uitleven”

Nijlen, Heist-op-den-Berg, Tielt-Winge -

De jongste en zoetste kandidaat van dit seizoen van De Mol was Ruben Van Gompel (22). Het scheelde maar een haartje en de chef-patissier had in de finale van het kijkcijferkanon van Play 4 gestaan. Na enkele weken in het oog van de storm van mollenjagers is voor de Nijlenaar weer het gewone leven begonnen. En dat speelt zich af in de keuken van restaurant L’Oh in het verre Tielt-Winge, waar hij verantwoordelijk is voor de desserts. Dat hij gewiekst een spelletje kan spelen, weten we ondertussen wel. Maar wie is Ruben de kok?

Bert Provoost
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Keuze van de Redactie

MEER OVER