Tess Goossens
Volledig scherm
PREMIUM
Tess Goossens © Joe

Tess Goossens maakt tv-comeback: “Natuurlijk koos ik voor het bedrijf van m’n man, anders was het hier huwelijkscrisis”

BVBescheiden. Zo kan je de tv-rentree van Tess Goossens (41) wel noemen. De radiostem bedacht de nieuwe woonshow ‘Miljoenenhuizen’ voor VTM, maar doet niet eens zelf de voice-over. “Dat is ook niet nodig”, vertelt ze aan ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over haar zangcarrière, haar man en kinderen en peperdure luxevilla’s. “Voor een chic appartement in Knokke betaal je meer dan voor een kasteel in het binnenland.”

  1. Goedele Liekens na de breuk met Nederlander Edwin: “Zo’n nieuwe relatie, hoe zou dat praktisch in z'n werk moeten gaan?”
    PREMIUM
    BV

    Goedele Liekens na de breuk met Nederlan­der Edwin: “Zo’n nieuwe relatie, hoe zou dat praktisch in z'n werk moeten gaan?”

    Doet ze het of doet ze het niet? Lange tijd liet Goedele Liekens (61) doorschemeren dat ze uit de politiek zou stappen, maar op 9 juni staat ze toch op een kieslijst. Weliswaar als lijstduwer, het zou dus al een half mirakel zijn als ze verkozen wordt. Stiekem hoopt ze vooral op nieuwe kansen op televisie. Én in de liefde, want Goedele is alweer een tijdje vrijgezel. “Je zal me nooit horen zeggen dat het leven leuker is alleen”, zegt ze in een interview met Dag Allemaal.
  2. Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt: zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.